Fotografija: Danijela Hajdinjak Prihić, članica predsjedništva stranke Centar/Foto: Facebook
Galerija
Danijela Hajdinjak Prihić, članica predsjedništva stranke Centar/Foto: Facebook

Hajdinjak Prihić najavila križaljkom kandidaturu za gradonačelnicu Bjelovara

Željeli smo imati kandidaturu različitu od drugih, nešto novo i drugačije. Mislim da smo u tome i uspjeli, rekla je potencialna buduća gradonačelnicaDanijela Hajdinjak Prihić, članica predsjedništva stranke Centar, bit će kandidatkinja za bjelovarsku gradonačelnicu. Pretpostavka o kojoj smo nedavno pisali, dobila je potvrdu. Naime, u nedjelju ujutro Bjelovarčani s područja centra grada u svojim poštanskim sandučićima dobili su križaljku u kojoj je centralni traženi pojam upravo kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara, dok sredinu križaljke krasi fotografija Danijele Hajdinjak Prihić.

Sama Hajdinjak Prihić rekla nam je da će službeno isticanje kandidature dogoditi u utorak.

Danijela Hajdinjak Prihić iz stranke Centar/Foto: Facebook
Danijela Hajdinjak Prihić iz stranke Centar/Foto: Facebook

- Željeli smo imati kandidaturu različitu od drugih, nešto novo i drugačije. Mislim da smo u tome i uspjeli, rekla je Hajdinjak Prihić dodajući da je ideja o križaljci djelo stranačkih PR stručnjaka.

Špekulacije o zajedničkom nastupu sa SDP-om Hajdinjak Prihić ni ovog puta nije htjela potvrditi, ističući da su razgovori još uvijek u tijeku.

Međutim, kako neslužbeno doznajemo od izvora bliskih SDP-u, dogovor s Hajdinjak Prihić načelno je već postignut. Prema tim izvorima njen zamjenik bit će mlada nada SDP-a, Domagoj Spačil. Lista za Gradsko vijeće još uvijek se slaže, a prema istom izvoru u tijeku su razgovori o suradnji na županijskoj razini, o čemu će se više detalja znati tijekom idućeg tjedna.

Danijela Hajdinjak Prihić svoju je kandidaturu najavila križaljkom /Foto: Facebook
Danijela Hajdinjak Prihić svoju je kandidaturu najavila križaljkom /Foto: Facebook