Fotografija: Foto: Martina Čapo, Facebook Mate Janković
Galerija
Foto: Martina Čapo, Facebook Mate Janković

Mate Janković najavio Burger festival u sklopu Terezijane: "Moji su burgeri kao mala crna haljina"

"Primljeni smo kao nigdje drugdje i znamo da dolazimo u jako produktivnu i zdravu okolinu. U interesu nam je dati dobar proizvod i stati iza tog proizvoda" kazao je Janković i pozvao sve da ih posjete na TerezijaniBJELOVAR – Burger festival stiže u Bjelovar i to u sklopu najveće gradske manifestacije – Terezijane!

Riječ je o jednom o najpoznatijih street food festivala u regiji, u organizaciji kreativne agencije „Kokoš ili jaje“, ekipe strastvenih gurmana i eventmajstora koji stoje iza Fuliranja i Burger festivala u Zagrebu, a na Terezijani nastupaju kao partneri i sponzori.

Uz Burger festival Terzijana ove godine diže ljestvicu u ponudi, ne samo kada je hrana u pitanju, već i zabava jer s burgerima stižu i najpoznatiji hrvatski chefovi.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Više o svemu moglo se čuti na konferenciji za medije na kojoj su uz gradonačelnika Darija Hrebaka, njegovog zamjenika Igora Brajdića, te poduzetnika Srećka Koljića sudjelovali i chef Mate Janković te glasnogovornica Burger festivala Zrinka Ferina.

Nova ponuda 

- Možda će netko reći da je prerano, međutim mi želimo polako zahuktavati atmosferu vezanu uz organizaciju ovogodišnje Terezijane. Uvjeren sam da će ona nadmašiti onu prošlogodišnju. Danas smo odlučili prezentirati jedan manji segment Terezijane koji nadopunjuje program. S njim ćemo pojačati gastronomsku i sadržajnu ponudu, kazao je Hrebak najavivši Burger festival.

- Na jedan zanimljiv način spojit ćemo gastronomsku ponudu koja dosad nije bila karakteristična za Bjelovar, kazao je gradonačelnik priznavši kako smatra da je ovaj dio nedostajao svih ovih godina na Terezijani. Dodao je kako će Pan pivovara biti veliki i glavni sponzor piva.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Njegov zamjenik Brajdić ponovio je kako se Terezijana održava od 13. do 16. lipnja te pobrojio sve dosad poznate izvođače o čemu više možete pročitati OVDJE.

Niže cijene za ugostitelje

Kazao je kako je cilj što više ljudi dovesti u Bjelovar pa je s oduševljenjem najavio dolazak poznatih chefova poput Mate Jankovića.

- Oni su naši partneri, ugovor smo potpisali na tri godine. Velika glazbena imena još nećemo otkrivati, no bit će tu iznenađenja i puno posjetitelja. Nadamo se lijepom vremenu, kazao je Brajdić najavivši odmah Javni poziv za sudjelovanje ugostitelja na 28. Terezijani.

- Posebno bih napomenuo kako smo spustili cijene izlagačkih mjesta u odnosu na lani. Ugostiteljske lokacije koštat će 66 i 80 eura po danu. Ima osam lokacija za ugostitelje i puno mjesta za sve ostale, pojasnio je Brajdić.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Glasnogovornica Burger festivala Zrinka Ferina kazala je kako imaju iskustva u onome što rade, poznati su u velikim gradovima diljem zemlje, a posebno je bio zanimljiv detalj koji je otkrila, a to je da su burgeri Mate Jankovića poput male crne haljine. Dakle, klasik koji morate kušati!

Stoje iza svog proizvoda

Mate Janković u uvodu je odmah rekao kako je u Bjelovaru sve odlično posloženo i organizirano.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

- Primljeni smo kao nigdje drugdje i znamo da dolazimo u jednu jako produktivnu i zdravu okolinu raditi posao. Ekipa oko mene i ja bavimo se poduzetništvom, u interesu nam je dati dobar proizvod i stati iza tog proizvoda da bi to mogli ponoviti opet na zadovoljstvo građana i organizatora, kazao je Janković i pozvao sve da ih posjete na Terezijani.

Facebook Mate Janković
Facebook Mate Janković
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!