Fotografija: Foto: OPG Franjić
Foto: OPG Franjić

Domaće jagode danas stigle na bjelovarski korzo: "Požurite dok ih još ima"

"Sve do 5.7. na gradskom korzu OPG Franjić, OPG Ledinski i OPG Šantak prodavat će domaće jagode, a nešto kasnije i trešnje. Grad je prostor za prodaju na korzu ustupio besplatno", kaže BrajdićBJELOVAR - Od danas na bjelovarskom korzu možete kupiti domaće jagode koje stižu s OPG-a Franjić iz Rovišća.

Ovu omiljenu proljetnu deliciju moći ćete, kažu s OPG-a, svakodnevno već od 8 sati kupiti u Križevcima, Rovišću, te osim na bjelovarskom korzu i na Gradskoj tržnici.

Domaće proizvode potiču iiz Grada Bjelovara.

Kako poručuje bjelovarski ogradonačelnik Igor Brajdić, Grad Bjelovar na razne načine potiče domaće, lokalne proizvode jer su svjesni da poljoprivredu treba očuvati.

Podrška grada

- Hrvatskom, bilogorskom poljoprivredniku treba omogućiti da svoj proizvod ima gdje plasirati. Pronaći tržište je najbolji poticaj za poljoprivredu. Zato od danas već nekoliko godina za redom pa sve do 5.7. na gradskome korzu OPG Franjić, OPG Ledinski i OPG Šantak prodavat će domaće jagode, a nešto kasnije i trešnje. Grad je prostor za prodaju na korzu ustupio besplatno, a građanima je to prilika da u centru grada kupe domaće jagode, poručuje Brajdić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!