Fotografija: Foto: Pakrački list
Galerija
Foto: Pakrački list

Pakračka knjižnica poziva sve na današnje druženje: "Bit će to najduža noć u godini!"

"Družit ćemo se od 18 do 22 sata u ugodnoj atmosferi našeg prostora - uz dječju čitaonicu i radionicu, nastavljamo tradiciju nagrađivanja NAJ čitatelja i suradnika", kažu u knjižniciGradska knjižnica Pakrac i ove godine pripremila je bogati program povodom Noći knjige. 

Doduše, kako kažu, "u malo pomaknutom terminu".

Posjetitelje tako očekuju danas, u petak, 26. travnja, ali kažu - bit će to najduža noć u knjižnici ove godine. 

Pozntato pero Pakraca

- Družit ćemo se od 18 do 22 sata u ugodnoj atmosferi našeg prostora - uz dječju čitaonicu i radionicu, nastavljamo tradiciju nagrađivanja NAJ čitatelja i suradnika, a tradiciju svakako nastavljamo i predstavljanjem najnovije knjige našeg sugrađanina, Danijela Špelića! Pružit ćemo i priliku za nova, povoljnija učlanjenja, vraćanja knjiga bez plaćanja "omražene" zakasnine, ali i pripremiti mali sajam knjiga otpisanih iz fonda knjižnice koje ćete moći kupiti po "smiješnim" cijenama! - najavljuje vesela ekipa iz Gradske knjižnice Pakrac. 

Noć knjige u Pakracu/ Foto: Gradska knjižnica Pakrac
Noć knjige u Pakracu/ Foto: Gradska knjižnica Pakrac

U 19 sati tako je na programu dječja matineja, čitaonica i radionica. Slijedi u 20 sati dodjela nagrada najčitačima i suradnicima, a već u 21 na programu je književna promocija Danijela Špelića. Svakako je to mnogo razloga za posjet knjižnici u Pakracu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!