Fotografija: 
Muškarac je odmah upućen u KB Dubrava/Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)
Muškarac je odmah upućen u KB Dubrava/Foto: Damir Skomrlj/CROPIX (Ilustracija)

TEŠKA OZLJEDA NA RADU Muškarcu (38) u Bjelovaru stroj smrskao desnu šaku

"U dogovoru s KB Dubrava, poslali smo odmah pacijenta njima u Zagreb na plastičnu kirurgiju. Riječ je o teškoj ozljedi desne šake koja. Tako da je plastična kirurgija najbolja opcija", kaže ravnateljica bolniceBJELOVAR - Jučer, 25. travnja oko 14 i 30 sati u jednoj bjelovarskoj tvrtki dogodila se teška nesreća prilikom koje je ozlijeđen 38-godišnji radnik.

Kako doznajemo iz policije, riječ je o nesreći na radu.

- Obavljen je očevid kojem je nazočio inspektor zaštite na radu. Riječ je o 38-godišnjem muškarcu kojemu je ozlijeđena šaka prilikom rada na stroju. Nakon liječničke obrade i kvalifikacije ozljeda, vidjet će se kakva se prijava podnosi, potvrdili su nam iz policije.

Teška ozljeda

Ravnateljica bjelovarske Opće bolnice "Dr. Anđelko Višić" Sanela Grbaš Bratković potvrdila nam je kako je riječ o teškoj ozljedi desne šake.

- U dogovoru s KB Dubrava, poslali smo odmah pacijenta njima u Zagreb na plastičnu kirurgiju. Vidjela sam o čemu se radi. Riječ je o teškoj ozljedi desne šake koja je smrskana. Tako da je plastična kirurgija najbolja opcija za tog mladog čovjeka, kaže ravnateljica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!