Fotografija: Foto: Deni Marčinković
Foto: Deni Marčinković

Mladost svladala Inter te izborila nastup u 1/8 finala kupa protiv Gorice

Pitanje pobjednika domaći nogometaši riješili su već u prvom poluvremenu. Naime, na odmor se otišlo rezultatom 3:0 u korist nogometaša s Brda
Nogometaši Mladosti iz Ždralova pobijedili su Inter Zaprešić rezultatom 3:1 i tako izborili ulazak među najboljih 16 ekipa u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu. 

Pitanje pobjednika domaći nogometaši riješili su već u prvom poluvremenu. Naime, na odmor se otišlo rezultatom 3:0 u korist nogometaša s Brda, a u strijelce su se redom upisali Matija Vrbanić, Ivan Sabljić i David Žabec.

Gorica kao nagrada

U nastavku su gosti iz Zaprešića ipak prikazali bolju igru, međutim to im nije bilo dovoljno za preokret. Spomenimo da je počasni pogodak za posljednjeplasiranu ekipu 2. HNL u 47. minuti postigao Uzelac. 

U idećem kolu kup natjecanja Mladostaši će na Brdo dočekati prvoligaša Goricu, što će ujedno biti i pravi praznik za sve ljuditelje nogometa u Bjelovaru. Dodajmo i to da priliku za ulazak u ovo društvo imaju i nogometaši Bjelovara, koji sutra u 15.30 sati na Logoru dočekuju Rudeš.