Fotografija: Pred Korakovcima još predstoji razdoblje u kojem će otplaćivati rate. POmozimo im!/Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Galerija
Pred Korakovcima još predstoji razdoblje u kojem će otplaćivati rate. POmozimo im!/Foto: Udruga Korak dalje Daruvar

Korakovci preuzeli novi kombi: "Pomozite nam ga otplatiti, svaka donacija je dobrodošla"

Nabavom kombi vozila Udruga Korak dalje nadograđuje svoju socijalnu uslugu poludnevnog boravka svakodnevnim prijevozom korisnika iz udaljenijih mjesta te prijevozom na razne aktivnostiDARUVAR – Iz Udruge Korak dalje Daruvar pohvalili su se sjajnim vijestima. Kako kažu, njihova dugogodišnja želja napokon se ostvarila - napokon imaju novi, bolji i sigurniji kombi!

- Nije još u potpunosti naš, ali nadamo se da ćemo i ovaj  projekt uspješno provesti kao i sve projekte do sada i kako ćemo jednoga dana s ponosom reći: „Imamo kombi koji je sada samo naš !“

Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar

Za sada smo uz podršku Grada Daruvara i sufinanciranju programa poludnevnog boravaka prošli prvi korak i uplatili učešće kako bismo mogli preuzeti kombi, a pred nama još predstoji razdoblje u kojem ćemo otplaćivati rate, kažu nam iz Udruge Korak dalje i poručuju kako im u tom koraku mogu pomoći svi sugrađani.

Pomozite svojom donacijom

- Ako nas želite i možete podržati i pomoći nam u prikupljanju sredstava za kombi, možete to učiniti uplatom donacije na žiro račun:  

Udruga Korak dalje Daruvar

IBAN: HR9723400091110079093

SVRHA UPLATE: Donacija za kombi

I nemojte se zamarati s iznosom donacije jer samo ništa je malo, a svaki drugi iznos koji u ovu svrhu možete izdvojiti je taman, poručuju Korakovci.

Prijevoz iz udaljenih mjesta

Nabavom kombi vozila nadograđuju svoju socijalnu uslugu poludnevnog boravka svakodnevnim prijevozom korisnika iz udaljenijih mjesta te prijevozom na razne programske aktivnosti.

Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar
Foto: Udruga Korak dalje Daruvar

- Mi znamo i osjećamo da uvijek imamo vašu podršku, a također znamo da ste sada i vi jednako sretni kao i mi. Unaprijed se zahvaljujemo svima na donaciji i  svakom obliku podrške. Zahvaljujemo i Gradu Daruvaru na dugogodišnjoj kontinuiranoj podršci te Auto kući Kržak na suradnji i ispunjavanju želja oko iznenađenja za naše korisnike tijekom predaje vozila, poručuju iz Udruge Korak dalje Daruvar.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!