Fotografija: Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Grad Daruvar provodi veliku anketu među mladima: "Recite nam koje su vaše potrebe!"

"Anketa će istražiti interese, izazove i prioritete mladih u Daruvaru te će nam pomoći u kreiranju lokalnog programa koji će biti prilagođeni njihovim potrebama", kažu u Gradu DaruvaruSada je na mladima red!

Grad Daruvar provodi anketu kojom želi shvatiti potrebe naših mladih sugrađana. Rezultati ankete bit će iskorišteni u izradi Lokalnog programa za mlade. 

- Anketa je dio naših nastojanja da bolje razumijemo potrebe mladih i oblikujemo programe i politike koje će ih podržati i osnažiti. Anketa će istražiti interese, izazove i prioritete mladih u Daruvaru te će nam pomoći u kreiranju lokalnog programa koji će biti prilagođeni njihovim potrebama. Sudjelovanje mladih je ključno kako bismo osigurali da naši programi odgovaraju stvarnim potrebama i željama mladih ljudi u našem gradu. 

Anketa je potpuno anonimna i dostupna mladima u Daruvaru putem (online na Facebook stranici Grada i web stranici Grada, papirnate verzije u školama). Pozivamo sve mlade da sudjeluju i podijele svoje mišljenje i stavove - kažu u Gradu Daruvaru.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!