Fotografija: Policajci PU bjelovarsko-bilogorske svaki vikend provode akciju pojačanog nadzora vozača/Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ilustracija)
Policajci PU bjelovarsko-bilogorske svaki vikend provode akciju pojačanog nadzora vozača/Foto: Ivan Mijic/CROPIX (ilustracija)

Vrijeđao policajce nakon što su uhvatili kako vozi s 2,38 promila

Vozač je zaradio optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz članka 199. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira
Muškarac od 36 godina završio je u garešničkoj policiji jer je u subotu pijan upravljao vozilom i vrijeđao policijske službenike.

Redovna kontrola prometa

Policija je izvjestila kako su policijski službenici u subotu oko 23 sata u Ulici Andrije Lustiga Dade u Garešnici u kontroli prometa zatekli 36-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,38 g/kg. Kada su ga policajci zaustavili, provjerili dokumente i alkotestirali, on ih je vrijeđao pogrdnim riječima.

Privođenje na sud

Muškarac je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije, do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru zbog počinjenih prekršaja iz članka 199. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.