Fotografija: Pijani vozač uhvaćen u Garešnici imao je čak 3,06 promila alkohola u krvi/Foto: Goran Sebelic (Cropix, Ilustracija)
Pijani vozač uhvaćen u Garešnici imao je čak 3,06 promila alkohola u krvi/Foto: Goran Sebelic (Cropix, Ilustracija)

S 3,06 promila uhvaćen kako vozi po Garešnici. Uhićen je i poslan u zatvor

Uz optužni prijedlog priveden je na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje od tri dana u zatvoru u Bjelovaru
Unatoč tome što zbog alkohola i prebrze vožnje gotovo svakodnevno svjedočimo teškim prometnim nesrećama, često i sa smrtnim posljedicama, još jedan se vozač u vidno alkoholiziranom stanju, gotovo na putu da postane neslavni rekorder, usudio sjesti za upravljač.

Uhićen i zadržan u zatvoru

Kako javljaju iz PU bjelovarsko - bilogorske, u ponedjeljak 16. kolovoza oko 22.10 sati, policijski službenici su u kontroli prometa u Garešnici u Graničarskoj ulici zatekli 57-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 3,06 g/kg.

On je uhićen i priveden u službene prostorije policije te je kasnije uz optužni prijedlog priveden na nadležni prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje od tri dana u zatvoru u Bjelovaru.