Fotografija: Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Matija Djanjesic/CROPIX (ilustracija)
Očevid su na mjestu nesreće obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Matija Djanjesic/CROPIX (ilustracija)

S 2,99 promila Citroënom sletio s ceste i okrenuo se na krov

Na teren su odmah izašli policajci, Hitna pomoć i vatrogasci koji su morali rezati lim kako bi došli do vozača. Mladić je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu gdje mu je pružena pomoćMladić od 25 godina zadobio je, srećom, samo lake tjelesne ozljede nakon što je u subotu oko 22.15 sati potpuno pijan Citroënom C4 sletio s ceste u mjestu Obrovnica i okrenuo se na krov.

Prema policijskom priopćenju, 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka kroz mjesto Obrovnica.

Udario u betonski most

Dolaskom do kućnog broja 82, zbog alkoholiziranosti izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio u putni jarak, gdje je prednjim lijevim kotačem udario u betonski most, potom u betonske žardinjere i metalnu ogradu. Od udarca se vozilo okrenulo na krov.

Na teren su odmah izašli policajci, Hitna pomoć i vatrogasci koji su morali rezati lim kako bi došli do vozača. Mladić je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Optužni prijedlog

25-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar. Alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,99 g/kg.  

Zbog počinjenih prometnih prekršaja, protiv mladog vozača slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu Općinskog sudu u Bjelovaru.