Fotografija: Voda u Daruvaru će se početi mutiti i treba je prokuhavati ako se koristi za konzumaciju/Foto: Unsplash
Voda u Daruvaru će se početi mutiti i treba je prokuhavati ako se koristi za konzumaciju/Foto: Unsplash

Mještani Katinca i Đulovca i danas moraju piti vodu iz cisterne

Voda u Katincu i u Đurinoj ulici od kućnog broja 1 pa do kućnog broja 54 u Đulovcu ubog povišene mutnoće još uvijek nije za piće. Iz Darkom Vodoopskrbe i odvodnje mole mještane za strpljenje i razmijevanjeZbog povišene mutnoće vode koja nije za piće, mještani Katinca i Đurine ulice od kućnog broja 1 do kućnog broja 54 u Đulovcu i u srijedu 3. veljače će piti vodu iz cisterne.

Naime, Darkom Vodoopskrba i odvodnja obavještava korisnike s tog područja da će i u četvrtak biti osigurana alternativna opskrba vodom za piće i to od 9 do 10 sati kod autobusne stanice u Katincu, a od 10.30 do 11.30 sati na parkiralištu preko puta crkve u Đulovcu. Isto tako, mještani mogu i u poslijepodnevnim satima doći po pitku vodu i to od 16 do 17 sati kod autobusne stanice u Katincu i od 17.30 do 18.30 na parkiralištu preko puta crkve u Đulovcu.

"Mole se potrošači koji dolaze po vodu da se pridržavaju zadanih epidemioloških mjera, odnosno da nose zaštitne maske i održavaju fizički razmak", poručuju iz Darkom Vodoopskrbe i odvodnje.