Fotografija: Slavlje nakon utakmice/Foto: HNK Daruvar
Galerija
Slavlje nakon utakmice/Foto: HNK Daruvar

VIDEO Pogledajte kako su pioniri HNK Daruvar osvojili Županijski kup obranom jedanaesterca

Kao pobjednici dobili su priliku igrati u doigravanju u kup natjecanju na razini sjeverne regije. Ako bi i tu uspjeli izaći kao pobjednici, igrat će u završnici Kupa HNS-a



Mlađi pioniri HNK Daruvara nastupili u finalu Županijskog kupa u Garešnici protiv svojih vršnjaka Garića. Nakon što su u polufinalu bili bolji od vršnjaka iz Bjelovara u Bjelovaru 2:1, uspjeli su pobijediti i u Garešnici. Cijelu utakmicu vodila se ravnopravna borba ove dvije momčadi. I Daruvarčani i Gareščani imali su nekoliko prilika za zgoditak, ali u završnici nisu bili dovoljno koncentrirani. 

Utakmica je u regularnom dijelu završila 0:0, ali su mali Daruvarčani bili smireniji prilikom izvođenja jedanaesteraca i pobijedili 4:2.

Pogledajte pobjedničku obranu jedanaesterca: 

Pioniri Daruvara dobili su zlatne medalje i pobjednički pehar, ali i priliku da ostvare još veći uspjeh. Naime, kao pobjednici dobili su priliku igrati u doigravanju u kup natjecanju na razini sjeverne regije. Ako bi i tu uspjeli izaći kao pobjednici, dobili bi priliku igrati u završnici Kupa HNS-a.

Mlađi pioniri HNK Daruvar s medaljama i pobjedničkim peharom/Foto: HNK Daruvar
Mlađi pioniri HNK Daruvar s medaljama i pobjedničkim peharom/Foto: HNK Daruvar

Dakle, dečki nastavljaju natjecanje dalje gdje se nadaju nekom prvoligaškom protivniku. Za Daruvar su nastupili: Petr, Vicić, Medaković, Kovačević, Houf (c), Nebrenski, Sivonjić M., Alandžak, Petrušić, Sivonjić I., Flanjak (Tutić, Đotlo, Marić, Njegomir, Ivić, Džinić, Kašljević). Trener: Bublić