Fotografija: DOKUart pod zvijezdama na Izletištu Vrata Bilogore/ Foto: Željko Smešnjak
DOKUart pod zvijezdama na Izletištu Vrata Bilogore/ Foto: Željko Smešnjak

Na ovogodišnjem DOKUart-u pod zvijezdama prikazuje se film "Dream Team babe"

Pored upoznavanja sa šesteročlanim bendom, čije članice zajedno imaju 450 godina, publika će ujedno imati priliku saznati koji će se dokumentarci naći na programu 16. DOKUarta




Nakon uspješnog izdanja DOKuart-a u parku, već tradicionalno neposredno prije natjecateljskog dijela programa u kinu, održat će se i DOKUart pod zvijezdama. Na filmskom platnu ovog puta naći će se dokumentarni film o najstarijem ženskom bendu u Bosni i Hercegovini i šire, "Dream Team babe".

"Pozdrav ljetu", kako DOKUartovci vole nazivati projekciju pod zvijezdama, održat će se ovog četvrtka na Izletištu Vrata Bilogore, s početkom u 20 sati. Pored upoznavanja sa šesteročlanim bendom, čije članice zajedno imaju 450 godina, publika će ujedno imati priliku saznati koji će se dokumentarci naći na programu 16. DOKUarta, kojeg će predstaviti selektorica festivala Rada Šešić.

Natjecateljski dio festivala

Ovogodišnji festival profesionalnog dokumentarnog filma DOKUart održat će se od 18. do 24. rujna u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar, a dan prije službenog početka organizatori su pripremili i izložbu te koncert, o čemu će više biti riječi na projekciji pod zvijezdama.

Ulaz na DOKUart pod zvijezdama je besplatan, a u slučaju lošeg vremena te možebitne odgode, organizatori će na vrijeme obavijesti na Facebook stranici Udruge DOKUart. Vidimo se u četvrtak na Izletištu Vrata Bilogore.