Fotografija: Mladi je vozač uhvaćen tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Mladi je vozač uhvaćen tijekom redovne kontrole prometa/Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Državljanin BiH jurio po Velikoj Maslenjači bez vozačke dozvole

Zbog počinjenih prekršaja 29-godišnjem državljanin BiH sa statusom osobe s privremenim boravkom u RH određeno je zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana

Policajci su u ponedjeljak u Velikoj Maslenjači uhvatili 29-godišnjeg državljanina BiH koji je jurio autom bez položenog vozačkog ispita.

Kako nas je izvjestila PU bjelovarsko-bilogorska, u 13.25 sati u Velikoj Maslenjači u kontroli prometa zaustavljeno je osobno vozilo marke Opel Astra, našičkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine sa statusom osobe s privremenim boravkom u Republici Hrvatskoj.

Odveden na saslušanje

Utvrđeno je da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i da je počinio prekršaj nedozvoljene brzine kretanja vozila.

29-godišnjak je uhićen, doveden u službene prostorije policije i nakon toga priveden na saslušanje na Prekršajni odjel Općinski sud u Bjelovaru, Stalna služba u Pakracu. Nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana te je predan u Zatvor u Bjelovaru.