Fotografija: Bjelovar ima dobroćudnost i šarm koju s godinama i desetljećima, bez obzira na sve, nije izgubio, kaže nam legendarni glumac/Foto: Martina Čapo
Bjelovar ima dobroćudnost i šarm koju s godinama i desetljećima, bez obzira na sve, nije izgubio, kaže nam legendarni glumac/Foto: Martina Čapo

SVE JE SPREMNO ZA BOK FEST Bogdan Diklić u subotu predstavlja svoju knjigu „O glumi bez glume“

Nakon predstavljanja knjige, slijedi kazališna predstava „Bilo jednom na Brijunima“, a riječ je o hit predstavi u koprodukciji Bitef teatra, Kreativne produkcije Joca Art i Centra za kulturu SvilajnacBJELOVAR – Još samo jedan dan ostao je do početka 21. BOK festa. Prva predstava na rasporedu je sutra, 26. travnja, a riječ je o intrigantnoj drami „Teror“ u izvedbi Hrvatskog kazališta Pečuh.

- U subotu, 27. travnja, očekuju nas brojna događanja. U Gradskom muzeju Bjelovar u 17:30 sati bit će okupljanju uzvanika i predstavljanje knjige „O glumi bez glume“ autora i glumca Bogdana Diklića.

Koncert BOK Alfa Jukebox

Nakon predstavljanja knjige, slijedi kazališna predstava „Bilo jednom na Brijunima“, a riječ je o hit predstavi u koprodukciji Bitef teatra, Kreativne produkcije Joca Art i Centra za kulturu Svilajnac.

Subotu završavamo spektakularnim koncertom BOK Alfa Jukebox na paviljonu u središnjem gradskom parku, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!