Fotografija: Počelo cijepljenje u covid autobusu/ Foto: Deni Marčinković
Počelo cijepljenje u covid autobusu/ Foto: Deni Marčinković

Samo jedan novi slučaj zaraze u BBŽ, donosimo raspored vožnje covid-busa "Cjepko"

U „Cjepku“ je predviđeno cijepljenje građana 2. dozom koji su svoju 1. dozu, također, primili u „Cjepku“, a mogu se cijepiti i građani koji se do sada nisu primili svoju prvu dozu cjepivaNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o osobi s područja grada Bjelovara.

U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su dva pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 60 osoba.

Stožer poziva sve građane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv covida 19.

U tijeku su  „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru, pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Autobus „Cjepko“ od ponedjeljka nastavlja turneju po Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a sutra je na području općina Zrinski Topolovac, Veliko Trojstvo i Šandrovac. U „Cjepku“ je tako predviđeno cijepljenje građana drugom dozom koji su svoju prvu dozu, također, primili u „Cjepku“, a mogu se cijepiti i građani koji se do sada nisu primili svoju prvu dozu cjepiva.

Gornji Križ – Društveni dom – od 9,00 do 10,00 sati

Ćurlovac – Društveni dom – od 11,00 do 12,00 sati

Maglenča – Društveni dom – od 12,30 do 13,30 sati

Malo Trojstvo – Društveni dom – od 14,00 do 15,00 sati

Lasovac – Društveni dom – od 15,30 do 16,30 sati

Ravneš – Društveno dom – od 17,00 do 18,00 sati

U četiri tjedna u covid-bus „Cjepko“ cijepile su se 1052 osobe.