Fotografija: Damir Bajs najavio je sučeljavanja u drugome krugu/Foto: Martina Čapo
Galerija
Damir Bajs najavio je sučeljavanja u drugome krugu/Foto: Martina Čapo

Damir Bajs: "Očekujem pobjedu u drugom krugu. Sad je sve jasno - ili mi ili HDZ"

"Ja i kandidat HDZ-a imat ćemo priliku da kroz sučeljavanja pokažemo što planiramo za budućnost", tim je riječima Bajs najavio dinamična dva naredna tjedna



BJELOVAR – Čestitam mojim protukandidatima na uspjesima u prvom krugu i na glasovima koje su oni dobili. Rezultati izbora jasno pokazuju da sam kao kandidat za župana iz samoizolacije pobijedio u prvom krugu, a to znači samo jedno, da su građani ove županije prepoznali siguran način vođenja ove županije, prepoznali su da smo među vodećima u Hrvatskoj po ulaganju u školstvo i zdravstvo, a kada govorimo o nezaposlenosti, onda govorimo o rekordnom padu iste, ali i porastu u gospodarstvu i obrtništvu. Mi smo jedna od osam županija u zemlji koja je povećala broj zaposlenosti u koroni, što znači da se može – žustrim se i glasnim rečenicama Damir Bajs obratio javnosti i svojim okupljenim koalicijskim partnerima koji su svako malo glasnim pljeskom i ovacijama podržali svog kandidata za župana.

Pozvao neodlučne

Osvrnuo se i na vrijeme koje dolazi te je pozvao sve građane koju su to već učinili u prvom krugu, da mu opet daju povjerenje, no pozvao je i one neodlučne da dobro promisle i podrže ga kao svog kandidata.

Podrška koalicijskih partnera/Foto: Martina Čapo
Podrška koalicijskih partnera/Foto: Martina Čapo

- Pozivam i one kandidate koji nisu ušli u drugi krug da me podrže jer tako će podržati građansku Hrvatsku. Izbori u drugom krugu su jasni – mi ili HDZ. Sigurni smo da ćemo kroz viziju i rezultate koje smo postigli napraviti novi uspjeh, kako smo pobijedili u prvom krugu, tako ćemo i u drugome krugu – kazao je Bajs dodavši kako ga veseli da će u drugome krugu moći ponoviti sve što su napravili, ali i što tek planiraju.

Motivacijski govor Damira Bajsa pljeskom su podržavali njegovi koalicijski partneri/Foto: Martina Čapo
Motivacijski govor Damira Bajsa pljeskom su podržavali njegovi koalicijski partneri/Foto: Martina Čapo

Najavio sučeljavanja

- Dakle, ja i kandidat HDZ-a imat ćemo priliku da kroz sučeljavanja pokažemo što planiramo za budućnost, gdje smo sada i kako naprijed. Želimo da sve ovo što smo postigli u zdravstvu, školstvu, gospodarstvu…, da se nastavi, a dokaz tome je što već danas, mojeg prvog radnog dana kao župana nakon samoizolacije već potpisujemo novi projekt u školstvu vrijedan preko 60 milijuna kuna, a to je izgradnja zgrade Centra kompetencija pri Medicinskoj školi – pohvalio se Bajs koji je na kraju još jednom pozvao građane da izađu na izbore za dva tjedna i pomognu mu da uz pobjedu u prvom krugu, osigura i pobjedu u drugome krugu.

- Bit će to pobjeda građanske Hrvatske nad HDZ-om – glasno je zaključio Bajs press konferenciju na kojoj medijima nisu bila omogućena pitanja. Za njih će, dodao je Bajs, biti vremena u naredna dva tjedna.