Fotografija: Dva nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Bjelovara i općine Veliki Grđevac/Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Dva nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Bjelovara i općine Veliki Grđevac/Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Dvoje novozaraženih koronom u BBŽ, bus "Cjepko" sutra dolazi u općinu Ivanska, Berek i Štefanje

U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području BBŽ nalaze se 62 osobeNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom i to po jedna osoba na području grada Bjelovara i općine Veliki Grđevac.

U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je 5 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 62 osobe.

U tijeku su  „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru, pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Bus „Cjepko“ sutra je na području općina Ivanska, Berek i Štefanje i to po slijedećem rasporedu:

Samarica – Vatrogasni dom – od 9,00 do 10,00 sati

Paljevine – Društveni dom – od 10,30 do 11,30 sati

Kostanjevac – Društveni dom – 12,00 do 13,00 sati

Štefanje – Vatrogasni dom – 13,30 do 14,30 sati