Fotografija: Covid autobus Cjepko/Foto: BBŽ
Galerija
Covid autobus Cjepko/Foto: BBŽ

Evo detaljnog rasporeda covid busa Cjepko, nastavlja se cijepljenje bez naručivanja...

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je šest pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 64 osobeNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je 6 pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 64 osobe.

Stožer poziva sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanih nužnih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

U Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru građani se mogu cijepiti bez najave i naručivanja i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati. Ponedjeljkom se cijepi Astra Zenecom, srijedom Pfizerom, a petkom Modernom.

Osim u Bjelovaru svi zainteresirani građani moći će se bez najave i naručivanja cijepiti i u ispostavama Zavoda za javno zdravstvo u Garešnici i Daruvaru. Cijepi se Pfizer cjepivom, potrebno je samo ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Ispostava Garešnica - Služba za epidemiologiju

13.07.2021. od 12:00 do 14:00

Ispostava Daruvar - Služba za epidemiologiju

14.07.2021. od 09:00 do 12:00

Također, COVID-bus Cjepko u kojemu se u prva dva tjedna cijepila 681 osoba nastavlja cijepljenja po Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Raspored lokacija Cjepka pogledajte niže...

Plan cijepljenja
Plan cijepljenja

Plan cijepljenja
Plan cijepljenja

Plan cijepljenja
Plan cijepljenja

Plan cijepljenja
Plan cijepljenja

Plan cijepljenja
Plan cijepljenja