Fotografija: Cijepljenje/Foto: Deni Marčinković
Galerija
Cijepljenje/Foto: Deni Marčinković

Od 6. 7. počinju dani otvorenih vrata za sve građane Garešnice i Daruvara koji se žele cijepiti

"Primila sam dvije doze Pfizera i sve je prošlo u najboljem redu. Preporučam svima da se cijepe jer bez cjepiva vjerojatno nećemo moći normalno funkcionirati", kaže Vanda CeglediU Zavodu za javno zdravstvo u Garešnici i Daruvaru, u Službi za epidemiologiju, organizirani su dani otvorenih vrata gdje građani bez najave i naručivanja samo sa zdravstvenom iskaznicom mogu doći i cijepiti se protiv COVID-19 i to Pfizerovim cjepivom.

- Cjepiva ima sasvim dovoljno, a Zavod za javno zdravstvo pokušava procijepiti što više ljudi, da se ne moraju čekati formalni pozivi. Primila sam dvije doze Pfizera i sve je prošlo u najboljem redu. Nisam imala nikakvih nuspojava, a preporučam svima da se cijepe jer je budućnost takva da bez cjepiva vjerojatno nećemo biti u mogućnosti normalno funkcionirati, a sve je potrebnija COVID putovnica za sudjelovanje na događanjima. Svi koji se boje cjepiva, u našoj ranoj mladosti primili smo puno razno raznih cjepiva koja su nam donijela samo dobro - rekla nam je Vanda Cegledi, zamjenica gradonačelnika Daruvara.

Raspored cijepljenja

Naime, svi zainteresirani mogu se cijepiti u Garešnici 6. i 14. srpnja od 12 do 14 sati. Isto tako, u Ambulanti Zavoda za javno zdravstvo, točnije u ulici Petra Svačića 48 u Daruvaru, 7. i 14. srpnja od 9 do 12 sati.

Damir Lneniček, gradonačelnik Daruvara/Foto: MojPortal
Damir Lneniček, gradonačelnik Daruvara/Foto: MojPortal

- Pozivam sve građane da se cijepe kako bi se vratili normalnom životu, održavanju manifestacija, a i da se svi međusobno družimo. Na osobnom primjeru, dobro sam to podnio jer sam u prosincu prebolio koronu, a nakon šest mjeseci se i cijepio - kaže nam gradonačelnik Daruvara, Damir Lneniček.