Fotografija: Na natječaj se mogu javiti i djeca i odrasli/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Na natječaj se mogu javiti i djeca i odrasli/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Naslikajte naslovnicu knjige svog omiljenog hrvatskog autora i pošaljite daruvarskoj knjižnici

Nakon što natječaj završi, svi pristigli radovi bit će postavljeni na izložbi u prostoru knjižnice uz domjenak



Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar poziva sve slikare i slikarice amatere da naslikaju ili nacrtaju naslovnicu svoje omiljene knjige hrvatskog autora i dostave je knjižnici.

Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Natječaj se provodi u sklopu Mjeseca hrvatske knjige, a traje od ponedjeljka, 18. listopada do ponedjeljka do 15.studenog ove godine. Radove možete slati poštom, e-mailom na adresu pkic@bj.t-com.hr  ili donijeti osobno u Pučku knjižnicu i radionicu koja se nalazi na adresi Stjepana Radića 5 u Daruvaru.

Bilo koja tehnika

Na natječaj se mogu prijaviti svi, tehnika nije određena, a rad treba biti na A4 formatu. Svi pristigli radovi bit će postavljeni na izložbi u prostoru knjižnice nakon što natječaj završi.

- Evo, pozivamo slikare ili slikarice amatare i sve one koji vole crtati ili slikati u svoje slobodno vrijeme da nam u bilo kojoj tehnici naslikaju ili nacrtaju naslovnicu knjige svog omiljenog hrvatskog autora budući da je Mjesec hrvatske knjige ove godine posvećen hrvatskim autorima s motom "Ajmo hrvati se knjigom". Ideja je prikupiti radove i nakon toga svečano otvoriti izložbu svih pristiglih radova uz domjenak - rekla nam je ravnateljica Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar, Romana Horvat, napominjući kako radove mogu poslati i djeca i odrasli.