Fotografija: Daruvarska će knjižnica 18. listopada ugostiti dječju spisateljicu Jelenu Pervan/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Daruvarska će knjižnica 18. listopada ugostiti dječju spisateljicu Jelenu Pervan/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Mrljek i Prljek stižu u daruvarsku knjižnicu! Još stignete prijaviti svoje dijete na druženje

"Bilo je interesa i ranije, no sada nam se pružila prilika i jako smo radosni zbog dolaska spisateljice Jelene Pervan. Grupa se lijepo popunjava, pa smo uvjereni kako će druženje biti pun pogodak", uvjerena je ravnateljica



DARUVAR - Jeste li čuli za Mrljeka i Prljeka? Djeca sigurno jesu. Naime, u Pučku knjižnicu i čitaonicu Daruvar u goste dolazi dječja spisateljica Jelena Pervan. Ona je objavila mnoštvo slikovnica i kratkih priča za djecu, a između ostalog i seriju priča o Mrljeku i Prljeku.

To je simpatični dvojac koji se iz svake neobične životne situacije izvuče na najbolji mogući način pa su tako mućkali bljakavi napitak, bili na smrdljivom putovanju te slavili fujkasti rođendan.

Kreativna radionica

Jelena Pervan dolazi u knjižnicu u ponedjeljak, 18.10.2021. u 17 sati. Predstavit će slikovnice te se s djecom zabaviti na kreativnoj radionici.

<p>Plakat sa svim važnim informacijama o kreativnoj radionici za djecu/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar</p>

Plakat sa svim važnim informacijama o kreativnoj radionici za djecu/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Epidemiološke mjere su još uvijek na snazi te je potrebno prijaviti djecu, a broj sudionika je ograničen. Prijave su moguće na broj telefona: 043/331592 ili osobno te porukom na Facebook stranici knjižnice.

Inače, ravnateljica Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar, Romana Horvat odala nam je kako im spisateljica Jelena dolazi prvi pt u goste.

Intenzivna jesen

-Bilo je interesa i ranije, no sada nam se pružila prilika i jako smo radosni zbog njenog dolaska. Grupa se lijepo popunjava, pa smo uvjereni kako će to druženje biti pun pogodak – optimistična je ravnateljica koja nam je odala kako zbog veličine prostora i epidemiološke mjere mogu primiti najviše 15 djece.

<p>Ravnateljica Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar Romana Horvat/Foto: Mojportal.hr</p>

Ravnateljica Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar Romana Horvat/Foto: Mojportal.hr

Valja napomenuti kako se i u daruvarskoj knjižnici pripremaju za Mjesec hrvatske knjige koji počinje u petak.

Svakog tjedan imat ćemo aktivnost ili dvije tako da nas čeka intenzivna jesen. Interes za svime što organiziramo i osmislimo postoji, a posebno nas veseli i povećan interes za novim učlanjenjima – zaključila je Romana Horvat.