Fotografija: Daruvarsko kino ovog tjedna donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar
Daruvarsko kino ovog tjedna donosi dva filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o animiranoj avanturi "Priče iz skrivenog grada: Neustrašiva Dina" i drami KITNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o animiranoj avanturi "Priče iz skrivenog grada: Neustrašiva Dina" i drami KIT.

"Priče iz skrivenog grada: Neustrašiva Dina"

U trećem dijelu serijala Priče iz skrivenog grada vječno optimistična kuoka po imenu Dina ima nemoguć san – pobijediti u Najstrašnijim igrama na svijetu. Skriveni grad vrvi od priprema za Najstrašnije igre na svijetu, globalni spektakl u stilu Olimpijskih igara koji dočekuje najžešće, najsmrtonosnije i najstrašnije životinje iz cijelog svijeta koje se natječu za željnu titulu Najstrašnije životinje na svijetu.

Ljupka i nasmijana kuoka po imenu Dina ima kolosalan san; postati Najstrašnija životinja na svijetu! Nevoljko zamolivši pomoć drskog bivšeg prvaka, morskog krokodila po imenu Frankie, Dina mora prihvatiti sve izazove ove slavne igre. Njezin je cilj nadvladati sve natjecatelje i dokazati svom gradu da pravi šampioni dolaze u svim veličinama!

Treći nastavak popularne franšiza pogledajte u četvrtak, petak i nedjelju od 18 sati.

"KIT"

Na zadnjem Venecijanskom filmskom festivalu film je dobio sve pohvale, kako kritike, tako i publike koja ga je nagradila višeminutnim ovacijama.

Priča govori o povučenom učitelju engleskog, ozbiljno pretilom, koji se bori sa zdravstvenim problemima te se pokušava ponovno povezati sa svojom otuđenom sedamnaestogodišnjom kćeri. Nju i njezinu majku ostavio je prije mnogo godina, zbog veze s muškarcem. Izvrsna glumačka izvedba Brendana Frasera u glavnoj ulozi, možda i uloga karijere.

Ova drama na rasporedu je u četvrtak, petak i nedjelju od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!