Fotografija: Ovog tjedan u daruvarskom kinu prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar
Ovog tjedan u daruvarskom kinu prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o obiteljskoj akcijskoj avanturi "Belle i Sebastian: Nova generacija" i SF horor trileru "M3GAN"



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o obiteljskoj akcijskoj avanturi "Belle i Sebastian: Nova generacija" i SF horor trileru "M3GAN".

"Belle i Sebastian: Nova generacija"

Spreman učiniti sve da zaštiti dobroćudnog psa i da se izbori protiv nepravde, Sebastian će provesti najluđe ljeto svog života. Desetogodišnji Sebastian nevoljko provodi odmor u planinama s bakom i rođakinjom.

Treba im pomoć oko ovaca, što baš i nije tako uzbudljivo za gradskog dečka poput njega… On cijelo vrijeme naime razmišlja o Belle, neizmjerno snažnoj ženki pirinejskog planinskog psa koju maltretira njezin vlasnik.

Ovaj film na pogledajte u četvrtak, petak i nedjelju od 18 sati.

"M3GAN"

M3GAN je čudo umjetne inteligencije.Dizajnirana briljantnom robotičarkom Gemme u tvornici igračaka, M3GAN može slušati, gledati i učiti dok postaje prijatelj i učitelj, prijatelj u igri i zaštitnik, a sve za dijete za koje je vezana.

Kad Gemma iznenada postane njegovateljica svoje osmogodišnje nećakinje Cady koja je ostala bez roditelja, Gemma je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod velikim pritiskom na poslu, Gemma odlučuje upariti svoj prototip M3GAN s Cady u pokušaju da riješi oba problema. Vrlo brzo se ispostavi da je to bila kriva odluka.

Ovaj film na rasporedu je u petak, subotu i nedjelju od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!