Fotografija: Muškarac palicom razbija automobil ispred trgovačkog centra/Foto: Screenshot
Muškarac palicom razbija automobil ispred trgovačkog centra/Foto: Screenshot

VIDEO Na parkingu ispred trgovačkog centra u Bjelovaru palicom demolirao automobil...

Jedan je muškarac s palicom razbijao automobil, a dvojica su bila pokraj njega, ali ga nisu sprječavala u rušilačkom pohodu. Na snimci se također vidi i jedna žena kako viče...BJELOVAR - Vika, skakanje po automobilu, razbijanje prozora i limarije palicom... Taj je divljački prizor danas oko 15 sati šokirao Bjelovarčane koji su se našli na parkiralištu novog trgovačkog centra Eurospin u Paljetkovoj ulici. 

Naime, jedan je muškarac s palicom razbijao automobil, a dvojica su bila pokraj njega, ali ga nisu sprječavala u rušilačkom pohodu. Na snimci se također vidi i jedna žena kako viče.

Na automobilu su razbijena svjetla, stražnji kraj, vjetrobransko i zadnje staklo te ima oštećenu limariju na više mjesta. 

Prema tvrdnjama nekih očevidaca, ali to se na snimci ne vidi, dvojica koja su bila s muškarcem koji je razbijao automobil su u jednom trenutku skakali po automobilu. 

Zanimljivo je da se ovaj incident dogodio svega 200-tinjak metara od sjedišta županijske Policijske uprave.

Pogledajte video kojeg je snimio jedan čitatelj...

Inače, kako doznajemo, cijeli je ovaj incident prijavljen policiji koja u ovim trenucima još uvijek provodi obavijesne razgovore.

-Možemo potvrditi kako je došlo do narušavanja javnog reda i mira. Evidentirali smo događaj. U tijeku je prikupljanje obavijesti o sudionicima u samom događaju. Više informacija imat ćemo nakon obavijesnih razgovora - kazali su nam iz PU bjelovarsko - bilogorske. 

Detalji o tome tko je kome stao na žulj, javnosti će biti poznatiji sutra ujutro.