Fotografija: Muškarac je zaradio četiri kaznene prijave/Foto: Matija Djanješić/ CROPIX (ilustracija)
Muškarac je zaradio četiri kaznene prijave/Foto: Matija Djanješić/ CROPIX (ilustracija)

Jednom muškarcu izbušio prtljažnik, a drugom gume na autu

Nakon što bi im napravio štetu na vozilima, 41-godišnji muškarac im je slao poruke u kojima bi im prijetio da će ih ubiti u šumi



Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je optužnicu protiv 41-godišnjeg muškarca zbog počinjenja dva kaznena djela prijetnje i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je od 2. studenoga 2020. do 20. prosinca 2020. u jednom naselju na području Bjelovarsko-bilogorske županije, oštećeniku poslao SMS poruku prijeteći da će ga ubiti u šumi te više SMS poruka uznemirujućeg sadržaja, nakon čega mu je odvijačem napravio rupu na poklopcu prtljažnika automobila te udario nogom udubivši lim prednjih lijevih vrata automobila.

Osim toga, tereti ga se da je od 21. prosinca 2020. do 28. prosinca 2020. u Bjelovaru, prišao parkiranom vozilu drugog oštećenika i uporabom oštrog predmeta izbušio oba prednja pneumatika te otkinuo prednji nosač zajedno s registarskom pločicom automobila. Nakon toga mu je od 12. siječnja 2021. do 17. siječnja 2021. na mobilni telefon poslao više SMS poruka uznemirujućeg sadržaja.