Fotografija: Stariji muškarac je s kaznenom prijavom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda doveden pritvorskom nadzorniku/Foto: Matija Djanjesic/CROPIX(ilustracija)
Stariji muškarac je s kaznenom prijavom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda doveden pritvorskom nadzorniku/Foto: Matija Djanjesic/CROPIX(ilustracija)

Muškarac brutalno premlatio mladića iz Predavca kod Bjelovara jer je prijetio njegovom sinu?

Nakon što ga je 43-godišnjak istukao rukama i nogama po cijelom tijelu, 24-godišnji mladić odvezen je u bjelovarsku bolnicu s ozljedama opasnim po životLiječnici bjelovarske Opće bolnice spašavaju život 24-godišnjem mladić iz Predavca kod Bjelovara kojeg je u petak navečer brutalno premlatio 43-godišnji muškarac.

Prema službenim podacima iz PU bjelovarsko-bilogorske, stariji muškarac banuo je u dvorište 24-godišnjeg mladića i nakon verbalnog sukoba, izudarao ga je rukama i nogama po cijelom tijelu.

Teške ozljede unutarnjih organa

Mladić je prebačen u bjelovarsku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da ima teške tjelesne ozljede opasne po život, a stariji muškarac je uhićen i odveden u policijsku postaju. Nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku s kaznenom prijavom za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Neslužbeno pak doznajemo da je stariji muškarac napao mlađeg jer je navodno prijetio njegovom sinu. 24-godišnji mladić ima teške ozljede jetre i mjehura, a slomljena su mu i tri rebra.

Muškarac bi se danas trebao pojaviti kod suca istrage koji će mu navjerojatnije odrediti istražni zatvor.