Fotografija: Sutra, na blagdan Sveta tri kralja nema sakupljanja komunalnog otpada/Foto: Darkom Daruvar
Sutra, na blagdan Sveta tri kralja nema sakupljanja komunalnog otpada/Foto: Darkom Daruvar

Zbog nadolazećeg blagdana Darkom će umjesto sutra otpad prikupljati u petak

Darkom u petak, 07. siječnja nastavlja s podjelom spremnika za koristan otpad. Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima u vremenu od 8 do 14 satiDARUVAR - Budući da je sutra neradni dan, iz Darkoma obavještavaju korisnike o promjeni rasporeda odvoza komunalnog otpada, ali i o podjeli spremnika za koristan otpad.

Naime, Darkom d.o.o. Daruvar obavještava cijenjene korisnike usluge skupljanja komunalnog otpada na području grada Daruvara i općine Đulovac da zbog nadolazećeg blagdana 6. siječnja 2022.g. (četvrtak) neće raditi.

Prebačeno na petak

Komunalni otpad će se sakupljati u petak 7. siječnja 2022.g. tijekom cijelog dana.

- Zahvaljujemo na razumijevanju te molimo korisnike da iznesu posude za otpad do 7 sati ujutro na dan sakupljanja otpada. Također, Darkom d.o.o. obavještava građane da nastavlja s podjelom spremnika za koristan otpad u petak 07.01.2022.g. za sljedeće ulice: Josipa Jelačića, T.G. Masaryka, Ivana Gundulića, Lavoslava Ružičke, Eugena Kumičića, Tina Ujevića, Ive Andrića, Prvomajska te u ulici Ivana Mažuranića „SJEVERNO OD JELAČIĆEVE“. Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima u vremenu od 8h-14h, a u vremenu od 14h-16:30h spremnici će se moći osobno preuzeti kod dječjeg igrališta na raskrižju Ružičkove i Masarykove ulice, poručuju iz Darkoma.

Biootpad se zasad ne prazni

- Podsjećamo da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne. O datumu početku odvoza BIOOTPADA, putem smeđih spremnika, obavijestit ćemo Vas putem novog rasporeda odvoza i edukacijskog letka. Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestit ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica. Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180., poručuju iz Darkoma i dodaju kako ćemo isključivo odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostaviti ćemo ljepši i čišći okoliš.