Fotografija: Nove kante dobit će svi stanovnici Daruvara/Foto: Niksa Stipaničev/CROPIX (ilustracija)
Nove kante dobit će svi stanovnici Daruvara/Foto: Niksa Stipaničev/CROPIX (ilustracija)

Pogledajte koje ulice u Daruvaru idući tjedan dobivaju plave, žute i smeđe kante

Spremnici za biootpad za sada se ne prazne. O datumu početku odvoza biootpada, putem smeđih spremnika, Darkom će vas pravovremeno obavijestitiDarkom d.o.o. obavještava građane grada Daruvara da će u razdoblju od 3. do 7. siječnja dijeliti spremnike za koristan otpad.

Dakle, od sutra će se plave, žute i smeđe kante dijeliti u ulicama: Josipa Jelačića, T. G. Masaryka, Ivana Gundulića, Vladimira Nazora, Samostanski prilaz, Lavoslava Ružičke, Eugena Kumičića, Tina Ujevića, Ive Andrića, Prvomajskoj te u dijelovima sljedećih ulica "sjeverno od Jelačićeve“: Petra Svačića, Ljudevita Gaja i Ivana Mažuranića.

Spremnici će biti dijeljeni po kućanstvima u vremenu od 8 do 14 sati, a od 14 do16.30 sati spremnici će se moći osobno preuzeti na ovim lokacijama:

- Ponedjeljak – Raskrižje Masarykove i Svačićeve ulice

- Utorak, Srijeda i Petak – dječje igralište na raskrižju Ružičkove i Masarykove ulice.

- Podsjećamo da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne. O datumu početku odvoza BIOOTPADA, putem smeđih spremnika, obavijestiti ćemo Vas putem novog rasporeda odvoza i edukacijskog letka. Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestiti ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica - poručuju iz Darkom d.o.o.

Za sve informacije ili upite možete im se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180.