Fotografija: Privremena regulacija prometa/Foto: Compas.hr
Privremena regulacija prometa/Foto: Compas.hr

Privremeno se zatvara cesta Poljana-Kukunjevac-Dobrovac

Zbrog radova na sanaciji propusta i asfaltiranja u Kukunjevcu ponedjeljak i utorak ova se cesta zatvara za sav prometZbog radova na sanaciji propusta i asfaltiranja u Kukunjevcu, u ponedjeljak 31. svibnja i utorak 1. lipnja, zatvara se cesta Poljana-Kukunjevac-Dobrovac, javlja lipički Compas.hr.

Promet će se odvijati na sljedeći način:

Pakrac - Kutina: u Pakracu se vozila usmjeravaju na DC 5 prema Omanovcu, Gaj preko ŽC 4097 do Gornje Obriježi, dalje na LC 41005 Mali Banovac, dalje na LC 41004 Brekinska - Gaj, dalje na ŽC 4236 do Banove Jaruge. Od Banove Jaruge ŽC 3124 vodi do Kutine. U Gaju je omogućeno skretanje za Garešnicu, odnosno Bjelovar.

Lipik - Kutina: u naselju Dobrovac na kružnom toku promet teretnih vozila se usmjerava prema Novskoj. Prema naselju Gaj na ŽC 4236 je zabranjen promet za teretna vozila i autobuse. Na ovom se raskrižju dozvoljava nastavak osobnim vozilima i manjim vozilima prema naselju Gaj koji se u jednom trenutku preusmjeravaju prema privremenoj regulaciji.

Kutina - Lipik: teretna vozila koja idu prema Lipiku (Pakrac, Požega) mogu u naselju Banova Jaruga odabrati smjer preko Novske iii produžiti prema Brekinskoj po postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, radovi će se odgoditi do daljnjeg, piše Compas.hr.