Fotografija: Po završetku radova glavna prometnica trebala bi biti proširena/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Po završetku radova glavna prometnica trebala bi biti proširena/ Foto: Deni Marčinković

Do sredine studenog zatvorena cesta kroz Gudovac, do Farkaševca preko Klokočevca

Cesta će biti zatvorena zbog izgradnje mreže odvodnje, a za obilazak se može koristiti pravac Ulica Vladimira Nazora, Križevačka cesta, Klokočevac, Prgomelje, FarkaševacKako su nam potvrdili iz Hrvatskih cesta zbog radova na bjelovarskoj aglomeraciji dionica državne ceste DC 544 u Gudovcu zatvara se za sav promet u vremenu od 10. svibnja do 15. studenog. 

Također, dodali su i to da je za korištenje obilaznih pravaca ishođena je Suglasnost Grada Bjelovara. Za smjer Bjelovar-Farkaševac koristi se pravac Bjelovar DC 43-Bjelovar nerazvrstana cesta (Ulica Vladimira Nazora i Križevačka cesta), Klokočevac, Prgomelje, Farkaševac, a isti smjer koristi se i za suprotni pravac.

Radovi na izgradnji kanalizacije u Gudovcu/ Foto: Deni Marčinković
Radovi na izgradnji kanalizacije u Gudovcu/ Foto: Deni Marčinković

Podsjetimo, riječ je o radovima na izgradnji odvodnje. Ukupno će biti napravljeno 4100 metara kanalizacijskih cjevovoda, četiri preklopne stanice, oko 200-tinjak novih priključaka. Treba reći i to da će korisnici zahvaljujući Aglomeraciji priključke na svojim parcelama dobiti besplatno. Ti radovi vrijedni oko 12 milijuna kuna i bit će realizirani do kraja godine, a uz glavni prometni pravac, kanalizacija će se raditi u četiri bočne ulice.

O spomenutim radovima ranije smo već pisali, o čemu više možete saznati ovdje