Fotografija: Dostavljači Glova uglavnom voze vlastitim autima, a s platformom surađuju kako i kad oni to izaberu/ Foto: Marko Todorov/CROPIX
Galerija
Dostavljači Glova uglavnom voze vlastitim autima, a s platformom surađuju kako i kad oni to izaberu/ Foto: Marko Todorov/CROPIX

Popularna platforma "Glovo" za dostavu hrane i ostalih proizvoda dolazi u Bjelovar

Istina je, u procesu smo dogovaranja i finaliziranju detalja lokalnih partnerstava i vrlo brzo naše usluge doći će i u Bjelovar, potvrdio nam je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.
Na bjelovarskim ulicama uskoro ćemo viđati prepoznatljive žute torbe sa zelenim logom španjolske tvrtke Glovo.

- Istina je, u procesu smo dogovaranja i finaliziranju detalja lokalnih partnerstava i vrlo brzo naše usluge doći će i u Bjelovar, potvrdio nam je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Kako doznajemo dostava namirnica i još mnogo toga putem aplikacije u Bjelovaru bi mogla zaživjeti kroz desetak dana.

Aplikacija za dostavu hrane

Inače, Glovo je jedna od prvih tvrtki koja je razvila aplikaciju za dostavu proizvoda različitih kategorija. Osnovana je u Barceloni 2015. godine, a trenutno djeluju u 23 zemlje svijeta, odnosno u 900 gradova. Kako sami kažu, Glovo povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama.

<p>Teo Širola, generalni direktor tvrtke Glovo Hrvatska. potvrdio je našem portalu dolazak Glova u Bjelovar/Foto: Marko Todorov/CROPIX</p>

Teo Širola, generalni direktor tvrtke Glovo Hrvatska. potvrdio je našem portalu dolazak Glova u Bjelovar/Foto: Marko Todorov/CROPIX

Sve što je potrebno napraviti da bi koristili ovu uslugu, zapravo je preuzeti aplikaciju na svoj mobitel. Detalji načina rada u Bjelovaru, poput popisa ugostiteljskih objekata i trgovina s kojima će surađivati, kao i broj dostavljača, bit će poznat vrlo brzo.

Prijave zainteresiranih

Nadalje, iz Glovo Hrvatska pozivaju sve zainteresirane lokalne trgovine i ugostitelje da im se obrate, u slučaju da ih već nisu sami kontaktirali. Prijavu možete poslati OVDJE.

Također, svi koji žele postati dostavljači, vrlo jednostavno se mogu prijaviti OVDJE.

Dodajmo i to da Glovo već djeluje u petnaestak hrvatskih gradova, a prilikom početka pružanja svojih usluga u nekom novom gradu, često imaju promotivne akcije u vidu 50 kuna popusta za sve nove korisnike.

Prilika za zaradu

Zadovoljstvo što nakon McDonald'sa još jedna velika svjetska tvrtka dolazi u Bjelovar iskazao je i zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić, koji je s Glovom prvi stupio u kontakt.

- Razgovarali smo s njima još u prosincu prošle godine. Iako se činilo da na prvu nisu previše zainteresirani, tražili su nas popis svih naših restorana, što smo im naravno dostavili. Veseli me što je na kraju sve dobro ispalo i što još jedna velika tvrtka dolazi u Bjelovar, a jednako tako i što se našim sugrađanima pruža dodatna prilika za zaradu, zaključio je zamjenik bjelovarskog gradonačelnika Igor Brajdić.