Fotografija: Kada se budu postavljale betonske ploče kao na glavnom dijelu trga, kiosk će biti privremeno preseljen nekoliko metara dalje na obližnje parkiralište/Foto: Pakrački list
Kada se budu postavljale betonske ploče kao na glavnom dijelu trga, kiosk će biti privremeno preseljen nekoliko metara dalje na obližnje parkiralište/Foto: Pakrački list

Grad Pakrac uređuje još jedan dio na Trgu bana Josipa Jelačića

Napravljene su pripreme za asfaltiranje u dužini od 15 metara pristupnog puta prema parkiralištu, od objekta Pošte do iza zgrade „općine“, postavljeni su ivičnjaci oko kioska, a stavit će se i betonske ploče kao na TrguPakrac neumorno radi na uređenju svog grada.

Iz gradskog proračuna uložit će se oko 40.000 kuna na manjem dijelu Trga bana Josipa Jelačića kojim će se urediti pristup parkiralištu iz prostora Pošte i prostor oko kioska Tiska, piše Pakrački list.

Napravljene su pripreme za asfaltiranje u dužini od 15 metara pristupnog puta prema parkiralištu, od objekta Pošte do iza zgrade „općine“ te su postavljeni ivičnjaci oko kioska Tiska.

- Do Božića će unutar prostora omeđenog ivičnjacima biti postavljeni i betonski opločnjaci kao na glavnom dijelu trga radi čega će kiosk privremeno biti preseljen nekoliko metara dalje na obližnje parkiralište. Radove izvode lokalne tvrtke Transporti Amić i Arhiz, doznajemo od Marije Čar, voditeljice odsjeka za stambeno-komunalne poslove u gradskoj upravi, navodi Pakrački list.