Fotografija: Kadar iz filma Izazivači/ Foto: POU Daruvar
Kadar iz filma Izazivači/ Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu ovog tjedna za svakoga ponešto: "Čekaju vas crtić, komedija i triler"

Od scenarista velikog hita “Priča o igračkama” dolazi zabavna avantura o dva nerazdvojna prijatelja (Nerazdvojni), napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašteU redovnom programu Kina 30. svibnja ovog su tjedna opet tri nova naslova.

Animirana obiteljska avantura "Nerazdvojni" (Inseparables) na rasporedu je u petak u 19, a subotu i nedjelju u 18 sati. 

Romantična sportska komedija "Izazivači" (Challengers) prikazuje se u četvrtak u 18.30 sati, a u petak i subotu od 21 sat.

Krimi misteriozni triler "Odlazak plaćenog ubojice" (Knox goes away) možete pogledati u četvrtak 2. svibnja od 21 sat, te u subotu od 19:45 i u nedjelju od 20 sati. 

Priča o prijateljima

Od scenarista velikog hita “Priča o igračkama” dolazi zabavna avantura dva nerazdvojna prijatelja (Nerazdvojni), napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašte.

Kada se u starom kazalištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz kazališta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života! Na tom putovanju susreće Doggie Dog-a, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rap zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

Film je režirao Jérémie Degruson a sinkroniziran je na hrvatski.

Sportska komedija "Izazivači"

Redatelj Luca Guadagnino, poznat po besprijekornom smislu za estetiku, na velika se platna vraća sa seksi dramom „Izazivači“ i briljatnom Zendayom u glavnoj ulozi!

Tashi, nekoć budućnost tenisa, trenirala je svog supruga Arta za uspjeh na Grand Slam turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tjera ga da igra na turniru niže razine tzv. Challenger, gdje će se suočiti s Patrickom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju kompliciranu povijest.

Glavne uloge u filmu imaju Zendaya, Josh O’Connor i Mike Faist.

Krimi triler "Odlazak plaćenog ubojice"

Michael Keaton režira i igra ulogu Noxa, plaćenog ubojice koji gubi pamćenje, dok mu legendarni oskarovac Al Pacino glumi prijatelja i pomagača u ovoj napetoj utrci s vremenom.

Kada plaćeni ubojica počne patiti od brzo napredujućeg oblika demencije, pruža mu se prilika za iskupljenje spašavanjem života odraslog sina od kojeg je godinama bio udaljen. Kako bi ga spasio, mora biti brži od policije koja mu se približava, ali i brži od otkucaja sata njegovog vlastitog, brzo propadajućeg uma.

Uloge: Michael Keaton, James Marsden, Al Pacino, Marcia Gay Harden, Ray McKinnon, Dennis Dugan, John Hoogenakker, Lela Loren, Suzy Nakamura, Chad Donella

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!