Fotografija: Cijepljenje u covid busu Cjepko/ Foto: Deni Marčinković
Cijepljenje u covid busu Cjepko/ Foto: Deni Marčinković

Samo jedna zaražena osoba u BBŽ, covid-bus Cjepko sutra dolazi u općinu Rovišće

U OB Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su dva pacijenata. U samoizolaciji na području BBŽ-a nalazi se 96 osobaNa području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom i to na području općine Veliko Trojstvo.

U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su dva pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 96 osoba.

Stožer poziva sve građane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanih nužnih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

Autobus „Cjepko“ sutra je na području općine Rovišće i to po slijedećem rasporedu:

Domankuš – Društveni dom – od 9:00 do 10:00 sati

Prekobrdo – Društveni dom – od 10:30 do 11:30 sati

Kovačevac – Vatrogasni dom – od 12:00 do 12:30 sati

Rovišće – Društveni dom – 13:00 do 14:00 sati

U tijeku su  „Dani otvorenih vrata“ u Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru pa se tako građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati. Ponedjeljkom se cijepi Astra Zenecom, srijedom Pfizerom, a petkom Modernom.

Također, petkom je kroz cijeli srpanj i kolovoz od sada omogućeno cijepljenje i poslijepodne od 15,00 do 19,00 sati.

Osim u Bjelovaru svi zainteresirani građani mogu se bez najave i naručivanja cijepiti i u Zavodu za javno zdravstvo u Daruvaru. Cijepi se Pfizer cjepivom, potrebno je samo ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Ispostava Daruvar - Služba za epidemiologiju

21. 7.2021. od 09,00 do 12:00 sati