Fotografija: Kandidat za župana Marko Marušić i aktualni župan Damir Bajs/Foto: MojPortal.hr
Kandidat za župana Marko Marušić i aktualni župan Damir Bajs/Foto: MojPortal.hr

HDZ: "Marušić nudi razvoj, a Bajs ostanak u društvu nerazvijenih"

"Brine i Bajsov pogled na mlade kandidate i njihove nove ideje. Za njih kaže da su došli odjednom i niotkud. Pa zar i on prije 20 godina nije došao odjednom i niotkud", stoji u priopćenjuStožer Marka Marušića, kandidata HDZ-a i HSLS-a za župana Bjelovarsko-bilogorske županije, poslao je priopćenje medijima nakon što je aktualni župan Damir Bajs predao potpise za svoju kandidaturu za novi mandat.  Marušićev Stožer poslao je priopćenje vezano uz izjave Damira Bajsa nakon predaje kandidature. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

"Nakon predaje potpisa za kandidaturu, župan na odlasku, Damir Bajs izjavio je: 'Ja se borim rezultatima, a neki drugi koji su došli odjednom i niotkud lažima i plakatima'.

Sad više nema dvojbe, župan na odlasku potpuno  je izgubio kompas. Tvrdnjama da se bori rezultatima, a naša županija je među najnerazvijenijima u Hrvatskoj, pokazuje da se dosadašnji župan nije spreman suočiti s katastrofalnim posljedicama svog 20 godišnjeg upravljanja i da više ne živi u realnom svijetu. Brine i njegov pogled na mlade kandidate i njihove nove ideje.  Za njih kaže da su došli odjednom i niotkud.

Pa zar i on prije 20 godina nije došao odjednom i niotkud.

Međutim, najviše od svega brine kad čovjek koji nas je doveo u društvo najnerazvijenijih županija, bez imalo samokritike kaže da zna kako se vodi županija i da će ju voditi kao i do sada. 

Svakakvih je političara bilo po Hrvatskoj, ali da je netko, nakon 20 godina vlasti županiju doveo u društvo najnerazvijenijih, da obećanje građanima da neće ništa mijenjati i da će ju zadržati među najnerazvijenijima i od građana za to traži novi mandat, e to je presedan u hrvatskoj političkoj povijesti.

Izbor koji je pred nama je jasan, biramo između Damira Bajsa koji nam nudi ostanak u društvu najnerazvijenijih županija i Marka Marušića koji zagovara ubrzani razvoj, sigurna i nova radna mjesta, bolje plaće i iskorak prema vrhu", stoji u priopćenju stožera Marka Marušića.