Fotografija: Marija Jungić i Marko Marušić/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Marija Jungić i Marko Marušić/ Foto: Deni Marčinković

Marušić i Jungić predali kandidacijsku listu s gotovo 5000 potpisa

Na biračima je sada odluka žele li i dalje stagnaciju i tapkanje u mjestu ili je vrijeme da se okrenemo budućnosti, poručio je Marko MarušićKandidacijsku listu za čelno mjesto Bjelovarsko-bilogorske županije danas je predao i kandidat HDZ-a i HSLS-a Marko Marušić. U prisustvu kandidatkinje za svoju zamjenicu Marije Jungić te brojnih stranačkih kolega Marušić je izbornom povjerenstvu uručio blizu pet tisuća potpisa potpore. 

Igor Brajdić, Marija Jungić, Marko Marušić, Zoran Bišćan i Miro Totgergeli/ Foto: Deni Marčinković
Igor Brajdić, Marija Jungić, Marko Marušić, Zoran Bišćan i Miro Totgergeli/ Foto: Deni Marčinković

- Zahvaljujem svima koji su nam pružili potporu, kao i svim članovima mladeži te volonterima koji su i po lošim vremenskim uvjetima prikupljali potpise. Predajom kandidacijskih lista napravili smo još jedan korak ka pobjedi na predstojećim lokalnim izborima. U tom pohodu imamo potporu svih pet gradonačelnika naše županije, ali i velike većine općinskih načelnika. Na biračima je sada odluka žele li i dalje stagnaciju i tapkanje u mjestu ili je vrijeme da se okrenemo budućnosti te napravimo snažni gospodarski iskorak koji će našu županiju maknuti iz društva najnerazvijenijih županija. Vjerujem u našu pobjedu, jer smo stvorili sve preduvjete za ostvarivanje pravog rezultata, poručio je Marko Marušić.

Marko Marušić/ Foto: Deni Marčinković
Marko Marušić/ Foto: Deni Marčinković

Prvi čovjek županijskog HDZ-a te saborski zastupnik Miro Totgergeli također je kazao da je uvjeren u dobar izborni rezultat te se osvrnuo na dosadašnju rad Damira Bajsa.

- Vidim da aktualni župan, koji je na čelu županije već 20 godina, ima problem s porukama koje mi šaljemo te nema odgovor na njih. S druge strane doveo je Bjelovarsko-bilogorsku županiju na 20. mjesto po gospodarskoj snazi u Republici Hrvatskoj. U svom programu opet nudi isto za sljedeće četiri godine, odnosno isto ono što nudi već 20 godina, kazao je Totgergeli.

Miro Totgergeli/ Foto: Deni Marčinković
Miro Totgergeli/ Foto: Deni Marčinković

Recimo i to da je pored kandidature za župana i njegovu zamjenicu, HDZ danas predao i kandidacijsku listu za Županijsku skupštinu.

- Velika mi je čast biti nositelj najsnažnije liste u našoj županiji, na kojoj se nalaze tri gradonačelnika, pet načelnika, predsjednici branitelja, utemeljitelja, ali i mladeži HDZ-a, kao i saborski zastupnik te državni tajnik. Također, na listi su i kandidat za bjelovarskog gradonačelnika te kandidati za načelnička mjesta u našoj županiji.  Svaka općina i svaki grad na našoj listi ima svog predstavnika, a ponosan sam i na činjenicu što listu čini više od 40 posto žena, zaključio je HDZ-ov i HSLS-ov kandidat za bjelovarsko-bilogorskog župana, Marko Marušić.

HDZ-ova lista za Županijsku Skupštinu

1. Marko Marušić

2. Marija Jungić

3. Dinko Pirak

4. Silvestar Štefović

5. Mladen Marinković

6. Slavko Prišćan

7. Damir Lneniček

8. Josip Bilandžija

9. Zoran Bišćan

10. Anamaria Šepl Plentaj

11. Ivica Vranić

12. Ivan Marković

13. Drago Hodak

14. Željko Starčević

15. Mario Gazić

16. Judita Emić

17. Jasna Mikles Horvat

18.  Zlatko Bakunić

19.  Zvjezdana Galkowski

20.  Matija Grdinić

21.  Ivana Grgić

22.  Vedran Križnik

23.  Danijela Šajtar

24.  Senka Jambrišak

25.  Sanela Sabolović

26.  Ana Marinković

27.  Štefan Gašparac

28.  Sonja Glas

29.  Željko Oskoruš

30.  Ivana Tutić

31.  Martina Bajser

32.  Marina Đuran Ferenčak

33.  Dario Biškup

34.  Ruža Hrga

35.  Ante Topalović

36.  Velimir Žunac

37.  Miro Totgergeli