Fotografija:
Galerija
"Vjenčanje za umrijeti" igra danas i sutra u 20 sati te u subotu u 19 sati/Foto: POU Daruvar

Romantičnom komedijom "Vjenčanje za umrijeti" zaključite godinu u daruvarskom kinu

U utorak, 3. siječnja u 19 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar Gradski puhački orkestar priređuje tradicionalni Novogodišnji koncertDARUVAR - Na kino programu daruvarskog kina ovog tjedna (nakon reprize Avatara) su filmovi "Lil, Lil, krokodil" i "Vjenčanje za umrijeti".

Igrano- animirana glazbena avanturistička komedija "Lil, Lil, krokodil" je na rasporedu danas i sutra od 18 sati te u subotu u 17 sati.

Avanturistička komedija

Igrano-animirana glazbena komedija temeljena je na književnom serijalu Bernarda Wabera.

Igrano- animirana glazbena avanturistička komedija
Igrano- animirana glazbena avanturistička komedija "Lil, Lil, krokodil" je na rasporedu danas i sutra od 18 sati te u subotu u 17 sati/Foto: POU Daruvar

Kada se obitelj Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) preseli u New York, njihov sin Josh bori se sa prilagodbom novoj školi i novim prijateljima. Sve se to promijeni kada otkrije Lila – raspjevanog krokodila (Shawn Mendes) koji obožava kupke, kavijar i odličnu glazbu, kako živi u potkrovlju njegovog novog doma. Njih dvoje postaju najbolji prijatelji, no kada Lilov opstanak postane ugrožen zbog zlog susjeda gospodina Grumpsa, obitelj Primm morat će se udružiti s Lilovim karizmatičnim vlasnikom Hectorom P. Valentijem kako bi pokazali svijetu da obitelj dolazi iz najneočekivanijih mjesta i da nema ništa čudnoga sa velikim raspjevanim krokodilom sa još većom osobnošću.

Romantična komedija

"Vjenčanje za umrijeti" (Shotgun Wedding) igra danas i sutra u 20 sati te u subotu u 19 sati.  

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Darcy (Jennifer Lopez) i Tom (Josh Duhamel) okupljaju svoje ljupke, ali vrlo tvrdoglave obitelji za vjenčanje na udaljenoj destinaciji. Odnosi među njima nisu baš sjajni. I ako to nije bila dovoljna prijetnja slavlju, iznenada se svi zajedno nađu u životnoj opasnosti kada je cijela ekipa s vjenčanja uzeta za taoce. Darcy i Tom moraju spasiti svoje voljene – ako se prije toga međusobno ne poubijaju…

U utorak, 3. siječnja u 19 sati u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Daruvar Gradski puhački orkestar priređuje tradicionalni Novogodišnji koncert.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!