Fotografija: Daruvarsko kino ovog tjedna prikazuje dva filma/ Foto: POU Daruvar
Daruvarsko kino ovog tjedna prikazuje dva filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja dva obiteljska božićna filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o obiteljskoj, avanturističkoj drami "Kapa" i drami "Garbura", a oba filma su kao stvoreni za blagdansko vrijemeNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o obiteljskoj avanturističkoj drami "Kapa" i drami "Garbura", a kroz oba se filma provlači motiv važnosti obitelji i prigodna božićna tematika kao stvorena za blagdansko vrijeme.

"Kapa"

Dječak koji nema ništa i djevojčica za koju se čini da ima sve upuštaju se u avanturu prateći Djeda Božićnjaka usred noći. Te noći im se ostvaruju sve božićne želje, ali ne baš onako kako su očekivali. Erik, čiji je nadimak Kapa, zbog problematičnih roditelja živi u Dječjem domu.

Njegova je jedina želja da se ovaj Božić može vratiti kući svojim roditeljima. Međutim, provodi ga s nepoznatom imućnom obitelji i djevojčicom Lučkom koja za Božić želi sestricu i štenca. Usred Badnje noći, Erik i Lučka u dnevnom boravku misle da su susreli Djeda Božićnjaka, no to je ustvari maskirani lopov. Puna nade, djeca se skriju u njegov auto. Tada za njih kreće nevjerojatna pustolovina.

Ovaj film pogledajte u četvrtak od 19 sati te u subotu i nedjelju od 18 sati.

"Garbura"

Dvanaestogodišnjaci Nikola i Antonio najbolji su prijatelji koji žive u susjednim kućama. Zabavljaju se paljenjem karabita, a svoje eskapade snimaju i objavljuju na YouTubeu, nadajući se milijunskim pregledima. Njihove su obitelji već godinama zavađene i protive se njihovom prijateljstvu. Kada dođe vrijeme blagdana, svađa između obitelji će eskalirati i preliti se u odnos ove dvojice prijatelja.

Ovaj hrvatsko-srpski film na rasporedu je od petka do nedjelje od 20 sati. 

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!