Fotografija: Seosko gospodarstvo Kudumija u Babincu pokradeno je između ponedjeljak i srijede/Foto: TZ BBŽ
Seosko gospodarstvo Kudumija u Babincu pokradeno je između ponedjeljak i srijede/Foto: TZ BBŽ

Pokradeno Seosko gospodarstvo Darija Kudumije: "Ne znam pojedinosti, na skijanju sam"

Iz nezaključane pomoćne prostorije lopov je ukrao plamenike, standardne plinske boce, velike inox lonce, trimer, šišač za živicu te puhalnik za lišće. Šteta je nekoliko desetaka tisuća kunaPočetkom ovoga tjedna, točnije u periodu od ponedjeljka do srijede, u Babincu nedaleko Velike Pisanice dogodila se krađa. Na meti počinitelja ili više njih bilo je poznato Seosko gospodarstvo Kudumija. Potvrdio nam je to i vlasnik Dario Kudumija koji nam se javio sa skijanja.

Saznao iz medija

-Evo prije pola sata sam pročitao tu vijest u medijima. To je sve što znam. Budući da nisam u Hrvatskoj, nikakve vam pojedinosti ne mogu reći, kratko je komentirao Kudumija.

Kako stoji u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u četvrtak 17. veljače, 54-godišnjakinja je u svojstvu odgovorne osobe pravne osobe iz Bjelovara podnijela kaznenu prijavu na zapisnik zbog kaznenog djela „Krađa“ iz članka 228.  Kaznenog zakona.

Pozamašna šteta

U prijavi je navela da je u periodu od ponedjeljka 14. veljače do srijede 16. veljače, nepoznati počinitelj u Babincu iz nezaključane pomoćne prostorije koja se nalazi u sklopu obiteljske kuće, ukrao plamenike, standardne plinske boce, velike inox lonce, trimer, šišač za živicu te puhalnik za lišće, vlasništvo poduzeća iz Bjelovara. 

Nastalu štetu procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.