Fotografija: Čak dvije krađe u jednom danu zabilježene su u jednoj bjelovarskoj trgovini/Foto: Darko Tomas/CROPIX (Ilustracija)
Čak dvije krađe u jednom danu zabilježene su u jednoj bjelovarskoj trgovini/Foto: Darko Tomas/CROPIX (Ilustracija)

Dvije žene tijekom vikenda iz iste bjelovarske trgovine ukrale hranu i kućne potrepštine

Krađe su počinile dvije žene u dobio od 38 i 46 godina, a protiv njih je pokrenut kazneni progon, kazali su iz policijeTrgovina u Ulici Matice Hrvatske u Bjelovaru ovog je vikenda u čak dva navrata bila meta lopova. Kako su izvijestili iz bjelovarske policije, prva građa dogodila se u petak, 11. veljače, u podnevnim satima, kada je 38-godišnjakinja ukrala razne prehrambene artikle i kućne potrepštine u vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Bez osobne iskaznice

- U subotu 12. veljače u večernjim satima, u istoj trgovini je zatečena 46-godišnjakinja u krađi artikala u vrijednosti nekoliko stotina kuna. Budući da 46-godišnjakinja kod sebe nije imala nikakav dokument s kojim bi potvrdila identitet, uručen joj je obavezni prekršajni nalog bog počinjenog prekršaja iz članka 16. stavka 1. Zakona o osobnoj iskaznici, kazali su iz policije.

Dodali su i to da je u vezi navedenih krađa odgovorna osoba oštećene trgovine upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona.