Fotografija: Nenad iz Prgomelja pao je u ponedjeljak u ruke policiji na području Križevaca nakon što je svojim autom sletio s ceste/Foto: Danica.hr
Galerija
Nenad iz Prgomelja pao je u ponedjeljak u ruke policiji na području Križevaca nakon što je svojim autom sletio s ceste/Foto: Danica.hr

Odmetnik bez šake uhićen, sletio s ceste u neregistriranom Opelu

Nenad zvan Talijan iz Prgomelja kod Bjelovara izletio je u ponedjeljak svojim neregistriranim Opelom Combom s ceste u mjestu Cirkvena na križevačkom području“Sad je stvarno gotov”, komentirali su čitatelji kada su vidjeli ovu fotografiju snimljenu u ponedjeljak nešto prije 15 sati u mjestu Cirkvena na križevačkom području.

Na fotografiji je prizor koji policija sanja već tjednima, piše portal Danica.hr

Nenad zvan Talijan iz Prgomelja kod Bjelovara, bilogorski Mad Max, izletio je svojim neregistriranim Opelom Combom s ceste.

Navodno bio pijan

Onim istim kojim je danima bježao policiji koja ga nikako nije uspijevala uhvatili na djelu. Sve do ovog ponedjeljka. Navodno je bio prilično pijan kad je izletio, pa mu ne gine višednevni zatvor.

Odbjegli vozač se skrivao se od policije po šumama Bilogore, a u pauzama između potjera pio je pivo / Foto: Danica.hr
Odbjegli vozač se skrivao se od policije po šumama Bilogore, a u pauzama između potjera pio je pivo / Foto: Danica.hr

Nenad lijevu šaku uopće nema, a na desnoj ima samo dva prsta. Nema vozačku, automobil mu je bez osiguranja i registracije. Ako se potvrdi da je vozio pijan, mogao bi biti brutalno kažnjen. Nenad je tijekom utorka doveden na Općinski sud u Bjelovaru.

Često po zatvorima

Navodno je dosad kažnjavan više od 100 puta, i to uglavnom za prometne prekršaje. Redovit je gost bjelovarskog zatvora u kojem bi mogao provesti božićne i novogodišnje praznike, piše Danica.hr.

Podsjetimo, nakon što je tjedan dana bježao policijskim presretačima na području tri županije, bjelovarski policajci su ga prošlog petka zatekli u njegovoj kući u Prgomelju. Budući da nije uhvaćen dok vozi neregistrirani Opel, kojim je počinio cijeli niz prometnih prekršaja, policija ga nije mogla uhititi. Mogli su ga samo odvesti u postaju i ispitati, a za prekršaje je prijavljen redovnim putem. 

Pogledajte kako je bilogorski Mad Max bježao policijskim patrolama u starom Opelu preko prgomeljskih polja: