Fotografija: Odbjegli vozač se skriva od policije po šumama Bilogore i u pauzi između dvije potjere pije pivo/Foto: Danica.hr
Odbjegli vozač se skriva od policije po šumama Bilogore i u pauzi između dvije potjere pije pivo/Foto: Danica.hr

VIDEO: Ovo je čovjek bez ruke koji već tjedan dana bježi policiji

Dva policijska presretača pokušala su ga zaustaviti prošli petak u Rovišću kod Bjelovara zbog cijelog niza prometnih prekršaja koje je tad dan napravio u starom neregistriranom Opelu, no on im je uspio pobjećiPolicija već sedam dana lovi muškarca u starom neregistriranom opelu koji je u petak zbrisao policijskim presretačima koji su ga u jednom trenutku čak bili zaustavili na cesti.

Nevjerojatna potjera počela je u petak u Rovišću kod Bjelovara, a nastavila se ovih dana. Čitatelji su potjeru snimili i u četvrtak u Prgomelju kod Bjelovara, odakle je bjegunac, javlja portal Danica.hr.

Ima podeblji dosje

Na snimci se vidi kako u prgomeljskom polju gmižu stari opel combo i dvoja policijska vozila pod rotirkama. Čini se da ga opet nisu uspjeli uloviti jer je blato u polju bilo preveliko.

Bjegunac je, inače, dobro poznat policiji. Riječ je o Nenadu (52) iz Prgomelja zvanom Talijan koji ima podeblji policijski dosje zbog raznih prometnih i drugih prekršaja.

Da stvar bude gora, Nenad uopće nema jednu šaku koju je izgubio u berbi kukuruza, a na drugoj ruci ima samo dva prsta!

Stalno u zatvoru

“Čovjek je iz Prgomelja kod Bjelovara. Stalno je u zatvoru zbog prekršaja u prometu i krađa… Ulove ga, osude i kasnije puste”, ogorčen je naš čitatelj.

Susjed ga je danas snimio usred šume, s automobilom u lokvi vode i kaljuži, kako pije pivo u pauzi bijega od policije.

Potjera za Nenadom postala je viralni hit na društvenim mrežama, a komentatori uglavnom navijaju za njega, piše Danica.hr.

Pogledajte video bijega policiji kroz polja: