Fotografija: Foto: PU Zadar (ilustracija)
Foto: PU Zadar (ilustracija)

Muškarac iz Sirača policiji predao 946 komada streljiva kalibra 7,9 milimetara

"Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja nego da obavijeste policiju na broj 192", poručuju iz policijeMuškarac iz Sirača prošlog je petka policiji predao pravi arsenal streljiva.

- U petak 17. veljače, 60-godišnjak iz Sirača je u sklopu kampanje "Manje oružja, manje tragedija" policiji dragovoljno predao 946 komada streljiva kalibra 7,9 milimetra. Streljivo je pohranjeno u skladište ubojite opreme do uništenje, izvijestili su iz policije.

Kako kažu, zahvaljuju se svim građanima koji su dosad sudjelovali u akciji "Manje oružja, manje tragedija" te i dalje pozivaju sve one koji još uvijek čuvaju nelegalno oružje, streljivo, minsko-eksplozivna sredstva i druge nedozvoljene predmete da ih predaju policiji bez straha od kazne.

Ne nosite oružje sami

- Molimo građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!