Fotografija: 
Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustracija)

50-godišnjak policiji dragovoljno predao čak 1800 komada streljiva

Čovjek iz Bjelovara je policiji dragovoljno predao 840 komada streljiva kalibra 7,9 milimetra te 960 komada streljiva kalibra 7,62x39 milimetra, kažu u policijiVeća količina streljiva predana je u ruke policije prije 10-ak dana.

Naime, kako stoji u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u petak 20. siječnja, 50-godišnjak iz Bjelovara je u sklopu kampanje „Manje oružja, manje tragedija“ policiji dragovoljno predao 840 komada streljiva kalibra 7,9 milimetra te 960 komada streljiva kalibra 7,62x39 milimetra.

Apel policije

-Streljivo je pohranjeno u skladište ubojite opreme do uništenja. Zahvaljujemo se svim građanima koji su dosad sudjelovali u akciji "Manje oružja, manje tragedija" te i dalje pozivamo sve one koji još uvijek čuvaju nelegalno oružje, streljivo, minsko-eksplozivna sredstva i druge nedozvoljene predmete da ih predaju policiji bez straha od kazne, kažu u policiji.

Ujedno, mole građane da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o svojoj namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192.

-Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, poručuju.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!