Fotografija: Policija je zbog očevida blokirala ulaz u Konačnicu kod skretanja za Dioš/Foto: MojPortal.hr
Policija je zbog očevida blokirala ulaz u Konačnicu kod skretanja za Dioš/Foto: MojPortal.hr

Vozač motora i njegova suputnica poginuli nakon udara u srnu u Končanici

Nakon udara u srnu, izgubio je nadzor i prešao u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera i sudario se s osobnim automobilom




Motociklist u dobi od 49 godina i njegova supruga od 42 godine poginuli u teškoj prometnoj nesreći koja se večeras nešto iza 20 sati dogodila u Končanici kod kućnog broja 62.

Prema prvim informacijama s kojima raspolažemo, liječnici su 40 minuta reanimirali 42-godišnju suvozačicu, no nažalost, ozljede su bile preteške.

Kobni udar

Do nesreće je došlo kada je motocikl virovitičkih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji muškarac udario u srnu na cesti kod kućnog broja 62 u Končanici. Nakon udara u srnu, izgubio je nadzor i prešao u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera i sudario se s osobnim automobilom marke Opel Corsa daruvarskih registracija.

Na mjesto nesreće odmah je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći čiji su djelatnici dali sve od sebe kako bi spasili ženu koja je pala s motora, ali nažalost, nisu uspjeli. 

Dvoje iz auta prevezeno u bolnicu

U nesreći je ozlijeđeno i dvoje ljudi iz osobnog vozila koji su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u bolnicu. Prema prvim informacijama, nisu životno ugroženi.

Na terenu su i policajci iz Daruvara koji obavljaju očevid, a na mjesto nesreće došao je i načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa. Promet je zbog očevida na tom dijelu ceste obustavljen. 

Navodno je smrtno stradao bračni par iz Virovitice, ali to nam još nije službeno potvrđeno.

USKORO OPŠIRNIJE...