Fotografija: Policija je zbog pijanih osoba i tučnjave morala intervenirati usred bijela dana/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)
Policija je zbog pijanih osoba i tučnjave morala intervenirati usred bijela dana/Foto: Danijel Soldo/CROPIX (Ilustracija)

Ispred seoske trgovine u Velikoj Trnovitici pijan preklopnim nožićem porezao mladića

56-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije. Protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjena kaznenog djela „Tjelesna ozljeda“, kažu u policijiVELIKA TRNOVITICA – Jučer poslijepodne policija je morala intervenirati zbog događaja ispred lokalne trgovine u Velikoj Trnovitici.

Kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko – bilogorske, u četvrtak 6. listopada u poslijepodnevnim satima u Velikoj Trnovitici ispred trgovine, 56-godišnjak je fizički napao 24-godišnjaka te mu je s manjim preklopnim nožićem nanio tjelesnu ozljedu u vidu površinske posjekotine kože na nadlaktici.

Obojica pod utjecajem alkohola

-Alkotestiranjem je utvrđeno da su obojica bila pod utjecajem alkohola. 56-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije. Nakon kriminalističkog istraživanja, protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog počinjena kaznenog djela „Tjelesna ozljeda“ iz članka 117. stavka 2. Kaznenog zakona, kažu u policiji.