Fotografija: Nenad V. svojedobno se skrivao od policije po šumama Bilogore, a u pauzi između dvije potjere pio je pivo/Foto: Danica.hr
Galerija
Nenad V. svojedobno se skrivao od policije po šumama Bilogore, a u pauzi između dvije potjere pio je pivo/Foto: Danica.hr

Bilogorski Mad Max opet uhvaćen kako pijan vozi neregistrirani auto pod zabranom

Nenad V. iz Progomelja upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2.08 promila. Policija mu je auto oduzelaNenad V. (53) iz Prgomelja, u medijima poznatiji kao Bilogorski Mad Max, opet je vozio mrtav pijan neregistrirani auto i to za vrijeme dok su mu pravomoćnim rješenjima Općinskog suda u Bjelovaru na snazi zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Nenad V. iz Prgomelja kod Bjelovara postao je nacionalno poznat nakon što je starim Opelom nekoliko puta uspio pobjeći policijskim presretačima koji su ga lovili zbog niza prometnih prekršaja o čemu smo pisali OVDJE.

Nenad V. lani je Golfom sletio s ceste i završio na boku/Foto: FACEBOOK/ČITATELJ
Nenad V. lani je Golfom sletio s ceste i završio na boku/Foto: FACEBOOK/ČITATELJ

Jedan od najvećih rekordera po broju prometnih prekršaja u Hrvatskoj uhvaćen je jučer u 11.40 sati u Vukovarskoj ulici u Bjelovaru prilikom redovne kontrole prometa.

Oduzeli mu auto

- Policijski su službenici zatekli 53-godišnjaka da upravlja s osobnim automobilom koji nije registriran niti osiguran, a na njemu su se nalazile registarske pločice koje pripadaju drugom osobnom automobilu. Pločice su privremene oduzete, a protiv 53-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“ iz članka 278. Kaznenog zakona slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu - priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske ne navodeći identitet vozača.

Nadalje je utvrđeno da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2.08 promila za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta te za vrijeme dok su mu na snazi mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Nenad zvani Talijan svojim neregistriranim Opelom parkira se nasred ceste/Foto: Facebook
Nenad zvani Talijan svojim neregistriranim Opelom parkira se nasred ceste/Foto: Facebook

Nenad V. je uhićen, priveden i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, a auto mu je privremeno oduzet. 

Bježi policiji

No, to što mu je auto oduzet njemu ne predstavlja nikakav problem. Naime, policija mu je lani u travnju također oduzela VW Vento kojim je vozio pijan i pod zabranom. Premda je i tada, po tko zna koji put, završio iza rešetaka, 52-godišnjak nije odustao od vožnje u pijanom stanju u neregistriranom vozilu bez vozačke dozvole. Naime, sudeći prema službenim policijskim priopćenjima, policajci PU bjelovarsko-bilogorske ali i okolnih županija svako malo s njim imaju posla.

Hoće li itko stati na kraj Nenadu V., koji u svom prekršajnom dosjeu ima više od 100 prometnih prekršaja, vozi pijan, bez vozačke dozvole i uporno bježi policiji?