Fotografija: Nenad V. u petak je Golfom sletio s ceste i završio na boku/Foto: FACEBOOK/ČITATELJ
Galerija
Nenad V. u petak je Golfom sletio s ceste i završio na boku/Foto: FACEBOOK/ČITATELJ

Bilogorski Mad Max uhićen nakon što je bez vozačke neregistriranim Golfom sletio u jarak

Budući da je Nenadu V. (52) iz Prgomelja ovo sedmi put da je uhvaćen kako vozi za vrijeme zabrane, auto mu je oduzetNenad. V. (52) iz Prgomelja, kojeg su mediji prozvali Bilogorski Mad Max, uhićen je u petak u Svetom Ivanu Žabno nakon što je neregistriranim Golfom sletio u jarak, piše Danica. hr.

Nenad je lakše ozlijeđen, odbio je alkotest, a vozilo mu je oduzeto.

Vozačka mu poništena

“U petak oko 8.30 sati u Križevačkoj ulici u Svetom Ivanu Žabno 52-godišnji vozač upravljao je neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom Golf bjelovarske registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio u desni putni jarak i prednjim djelom vozila udario u prometni znak.

Upravljao osobnim automobilom za vrijeme kada mu je vozačka dozvola oduzeta i poništena radi nakupljenih više od 12 negativnih prekršajnih bodova.

Osim toga, upravljao je za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije te je tijekom upravljanja nepropisno koristio mobitel. Vozač kao novi vlasnik nije u roku od 15 dana od dana kupnje osobnog automobila istog registrirano na svoje ime.

Kako je vozaču, u razdoblju od 1. kolovoza 2019. do 5. studenoga 2021. godine ovo sedmi prekršaj upravljanja motornim vozilima za vrijeme trajanja izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja, od istog je privremeno oduzet osobni automobil, a vozač je uhićen”, navode iz koprivničke policije.

Koristio i mobitel

Bilogorski Mad Max očito je malo precijenio oštar lijevi zavoj te sletio u jarak i zabio se u prometni znak. Iz nevolje izvlačio ga je traktorist koji je slučajno naišao.

S obzirom da to da Nenad nema lijevu ruku koju je izgubio u berbi kukuruza, a na desnoj ima samo dva prsta, činjenica da se za vrijeme vožnje koristio mobitelom, vjerojatno je jedan od uzroka njegovog slijetanja s ceste.

Nenad se skrivao od policije po šumama Bilogore i u pauzi između dvije potjere pio je pivo/Foto: Danica.hr
Nenad se skrivao od policije po šumama Bilogore i u pauzi između dvije potjere pio je pivo/Foto: Danica.hr

Inače, Nenad V. iz Prgomelja kod Bjelovara postao je nacionalno poznat nakon što je starim Opelom lani nekoliko puta uspio pobjeći policijskim presretačima koji su ga lovili zbog niza prometnih prekršaja. Nedavno je osuđen za jednu od tih nepodopština, piše Danica.hr.